Herzlich willkommen

auf der Homepage der Christuskirche in Glendale, im Nordosten von Los Angeles.  Wir sind eine deutschsprachige Gemeinde der United Methodist Church, verstehen uns aber im ökumenischen Geiste als offene Kirche für alle, die ein Leben in der Gegenwart Gottes suchen und gestalten.

Wir laden Sie ein, sich auf unserer web-seite über uns zu informieren und mit uns per email oder telephone Kontakt aufzunehmen. Und natürlich freuen wir uns darauf, Sie bei nächster Gelegenheit in der Christuskirche begrüßen zu können.

Sonntagsgottesdienst 10:30 Uhr

Sunday Bulletin

Kurt Poland, sermon

Abendmahl erster Sonntag im Monat

Neuer Gemeindebrief

We look forward to celebrating fall with you here at the church.

On Sunday November 5 First German UMC will celebrate Reformation Sunday in classic German style, and afterward will have a German Barbecue.

Come celebrate 500 years of Reformation in the most German way possible! Brass, Hymns, Frankfurters, Pork Chops, Sauerkraut, Strudel and so much more! Worship starts at 10:30 AM and will be followed by a grand Reformation festival! This is an event for the whole family! There will be a bouncy slide, a photo booth, and plenty of delicious food to go around! Let's celebrate this grand, historic event in a way that would make even Martin Luther proud! Requested donation of $5 per adult.

It wouldn't be fall at First German UMC without St. Martin's Day, Saturday November 18 from 5:00 P.M. to 7:00 P.M.